Startti uuteen kauteen!

MihimestariFaktat, Yleinen

ruohikko_kollaasi1
Liikuntakausi käynnistyy varsinaisesti vasta syyskuun alusta, mutta jo ennen sitä Mihi kyllä kuuluu ja näkyy!
24.-27.8 Turun yläkoulut ja lukiot valloittaa spektaakkelimainen MIHIN KOULUKIERTUE. Kiertueella pakataan Mihi tiukasti pähkinänkuoreen ja kerrotaan kaikki olennainen. Näin toimintaan mukaan hyppääminen on mahdollisimman hauskaa ja leppoisaa. Kiertueen aikana selviää myös, mitä kummaa tarkoittaa rekisteröityminen ja miksi se on paras juttu ikinä. Tämän lisäksi jokainen tulee saamaan myös oman Mihi-lukkarin ja rannekkeen. Lisäksi kiertueviikon aikana rekisteröityneiden kesken arvotaan myös vino pino lahjakortteja Intersport Megastore Länsikeskukseen. Parhaassa tapauksessa koulukiertue siis päivittää uuteen kauteen niin tietämyksen kuin sporttivaatteetkin!
 
Viikko huipentuu perjantaina 28.8 itseoikeutetusti legendaarisiin MIHIMESSUIHIN Kupittaan urheiluhallissa. Messuilla saa musiikin tahtiin kokeilla uusia lajeja mielin määrin. Vipinää tuovat muun muassa koripallo, boulderkiipeily, astangajooga, capoeira ja kuntonyrkkeily. Mihimessuilla pääsee myös pomppimaan mielensä kyllyydestä, tasapainoilemaan villisti sekä askeltamaan Turun viimein maailmankartalle. Hulvattomien messutunnelmien siivittämänä (ja viikonlopun mittaisen piiitkän odotuksen jälkeen) hypätään sitten uuteen liikuntakauteen 31.8 alkaen!
Pian nähdään!