Fiiliksiä maanantain kuntosalivuorolta

MihimestariFiilikset, Yleinen

salikollaasi_2
Kupittaan urheiluhallin kuntosali on tänä syksynä piilotettu tehokkaasti, sillä hallissa on käynnissä saunatilojen remontointi. Haahuilu sokkeloisilla käytävillä kuitenkin kannattaa, sillä itse salilla on hyvä meininki! Kuntosalille mennään keilahallin kautta ja aluksi käydään kirjoittamassa oma nimi tai MIHI-jäsennumero keilahallin kahvion kassalle. Salille kuljetaan samaa käytävää pitkin, jossa säilytetään keilapalloja.
salikollaasi_4
 
Tällä kertaa kuntosalille tulivat Rieskalähteen koulua käyvät kaverukset Sumaya, Sagal ja Yasmin. He olivat kuulleet toiminnasta MIHIn koulukiertueella. Tarjolla olevista lajeista heitä kiinnostivat kuntosalin lisäksi ainakin taekwondo ja futsal. Punttihommat olivat heille jo hieman tuttuja, sillä koulun liikuntatunneilla on käyty Impivaaran kuntosalilla. Uusina tulokkaita vuoron ohjaaja Jorma opetti tytöille oikeat liikeradat ja antoi aloittelijoille sopivan ohjelman. Myös Emilia oli ensimmäistä kertaa kokeilemassa MIHIn kuntosalivuorolla. Hän viettää lukion jälkeistä välivuotta ja etsi itselleen uutta harrastusta. MIHIn sivuille hän päätyi googlettamalla vanhan PowerActionin. Kuntosalin lisäksi myös astangajooga kiinnosti, mutta harmillisesti se osui Emilian partioharrastuksen kanssa päällekkäin.
 

Salilla näkyi myös vakiokävijöitä. Lietolainen kahdeksatta luokkaa käyvä Valtteri on käynyt salilla viime vuoden syksystä lähtien. Valtteri käy säännöllisesti sekä maanantain Kupittaan urheiluhallin että keskiviikon Impivaaran uimahallin salivuorolla. Hän löysi kuntosalin harrastuksekseen kun alkoi etsiä itselleen omaa liikuntalajia partioharrastuksensa lisäksi. Tänä vuonna myös Valtterin kaverit ovat alkaneet käydä salilla kun vaadittava 13. vuoden ikäraja täyttyi. Treenivinkkejä ja uusia monitoimiliikkeitä Valtteri löytää Instagramista. Näin treeniohjelmaa saa muunnettua tarpeeksi usein, jotta saliohjelma säilyy mielekkäänä.