”Koriksessa susta tulee pitkä ja puntti”

MihimestariFiilikset, Palloilu

 
IMG_9071”Kato kun sä heität susta tulee pitkä ja puntti.” Näin vastasi MIHIn koripalloryhmän vakiokävijä Mustafa kysyessäni, miksi koris on kivaa. Deniksen mielestä koris yksinkertaisesti vain on parasta kun taas Eneksen mielestä se on miesten laji. Vaikka Eneksen näkemys koripallon luonteesta onkin varmasti täyttä asiaa, on koris myös tyttöjen laji. Sen osoitti täydellisesti palloa hallinnut ja Turun Riennossakin pelannut Joanna.
 
 

IMG_9240MIHIn tuntivalikoimassa on kaksi koripalloryhmää, toinen 13-15-vuotiaille ja toinen 16-19-vuotiaille. Kellonsoittajankadun koulun liikuntasalille kuljetaan rakennuksen oikealla laidalla olevaa portaikkoa pitkin. Oikean paikan löysi kuitenkin helposti, sillä ulkona porrastasanteella oli kiivaat alkupelit jo käynnissä hyvän tovin ennen harjoitusten alkua.

 
 
Versio 2 Koristunnit aloitetaan lyhyellä lihaskuntoharjoittelulla, jonka jälkeen treenaillaan pallon käsittelyä ja hallintaa. Sen jälkeen päästäänkin jo pelailemaan. Vaikka treenit ovatkin hauskanpitoa, kehittyvät siinä myös hurjasti taidot ja tekniikka. Tämän nosti esiin treenien ohjaaja Kristina, joka tunnin lopussa venyttelyiden lomassa nosti esiin kaikkien säännöllisesti käyneiden uusia vahvuuksia tai taitoja. NBA-lupaus ei siis tarvitse olla tullakseen ryhmään!
 
 

IMG_9288

Päähäntaputuksia ohjaajalle?!

Jos siis hauska yhdessä pelailu innostaa ja haluat samalla vähän oppia uuttakin, tule ihmeessä kokeilemaan koripalloa! Treenit on tiistaisin Kellonsoittajankadun koululla klo 18 ja klo 19.
 
IMG_9305