Liikuntapaikkamörkö

MihimestariFiilikset, Yleinen

Monia uudet asiat jännittävät, niin minuakin! Myös uuden harrastuksen aloittaminen on jännittävää. Sitä alkaa väkisinkin miettiä monia uhkakuvia ja hetken asioita mielessään pyöriteltyään siellä liikuntapaikalla onkin jo odottamassa todellinen liikuntapaikkamörkö.
Tämä mielen tuotos ei kuitenkaan ole aivan yksinkertaisinta sorttia. Asia on nimittäin niin, että liikuntapaikkamörköjä ei ole vain yhtä lajia, vaan itse asiassa kokonainen heimo!
Yksi mörkölaji pesiytyy liikunnanohjaajiin ja muuttaa ne torahampaisiksi hirmuvaltiaiksi, jotka eivät ole mihinkään tyytyväisiä. Näiden mörköjen erikoiskyky on tehdä liikunnan harrastamisesta oikein kurjaa ja ryppyotsaista sekä aikaansaada kaikille vaikutuspiiriinsä astuville syvä lamaannustila. Tämän mörkölajikkeen erikoisharrastus on pakottaa kaikki hyppimään pukkihyppyjä sekä punnertamaan tuhannen toiston erissä.
IMG_9378 (1)
Toinen mörkölajike taas pesiytyy muihin liikuntatunnilla käyviin nuoriin. Se saa kaikki kanssaliikkujat muuttumaan viisinkertaisiksi olympiavoittajiksi, jotka eivät milloinkaan syötä palloa tai muutoinkaan ota mukaan peleihin.
Kolmas mörön alatyyppi taas muuttaa liikuntapaikat joko kerrassaan näkymättömiksi tai sitten erittäin vaikeakulkuisiksi. Liikuntasalien ovet kutistuvat ja kääriytyvät sankan sumun peittoon, eivätkä paikallisliikenteen bussitkaan kulje möröyden valtaamien liikuntapaikkojen luokse.

Mörköjä ehkä täälläkin...

Mörköjä ehkä täälläkin…

Onneksi sitkeimmätkin liikuntapaikkamöröt häviävät kun niiden nimen sanoo ääneen. Ja kaikkein parhain mörköjen karkotuskeino on asiasta puhuminen oman kaverin kanssa.
Ja ehkäpä sellaisen mielensisäisen mörön kiireessä jälkeensä jättämien rikospaikkavihjeiden etsiminen on jopa aika jännittävää! Ehkä siis kannattaa kaverin kanssa käydä katsastamassa aivan uusi liikuntaryhmä ja jälkikäteen pohtia, minkä lajikkeen liikuntapaikkamörkö ryhmässä on ennen lymyillyt…
Liikuntapaikoilla tavataan!
Taija