MIHIn vuosi 2015 oli liikettä täynnä

MihimestariFiilikset, Yleinen

WP_20150810_004MIHIn ihkaensimmäinen vuosi oli sekä tapahtumantäyteinen että menestyksekäs. Vaikka toiminta virallisesti alkoi vasta syksyllä koulujen alettua, oli MIHI mukana aktiivisesti mukana jo kevään yhdeksäsluokkalaisille suunnatuissa #päättäjäisissä. MIHI-rannekkeet tekivät päättäjäisissä kauppansa ja urheiluhallissa oli tunnelma katossa.
 
Kesällä MIHI chillaili nuokkaribiilin kanssa puistoissa ja kesätapahtumissa. Nuokkaribiili oli varustettu asiankuuluvasti niin sumopuvuilla, erilaisilla pelivälineillä kuin kunnon vesisotavehkeillä.
NB_1
 
Syksy eli varsinainen toimintakausi alkoi sekä suurilla MIHI-messuilla Kupittaan urheiluhallissa että koulukiertueella. Koulukiertueen ja syksyn aikana jaettiin lähes kymmenentuhatta lukujärjestystä.
 
IMG_7503

Lukujärjestyksessä oli syksyn osalta lähes viisikymmentä eri tuntia yhteensä yhdessätoista eri kunnassa. Eri lajeja MIHIstä löytyy kokonainen nippu aina futsalista ja koripallosta joogaan ja vesikseen. MIHIn mukana pääsee myös seikkailemaan boulderoinnin ja kuplafutiksen parissa. Parkouria ja skeittailuakin löytyy MIHIn omatoimiosastolta. Harrastaa voi siis melkein mitä tahansa! Lisäksi uusia lajeja otetaan mukaan toivomusten perusteella, joten vinkkejä otetaan mielellään vastaan!
 
Kevään kausi starttaa 11. tammikuuta ja mukana on kokonaan uusia vuoroja. Nyt jos koskaan on mainio hetki hypätä mukaan ja etsiä itselleen mieluinen laji tai vaikka monta! Kaikki toiminta on maksutonta ja tunneille voi mennä milloin tahansa ilman ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!
 
Tästä alkaa upea vuosi!