Maksuttomat beach volley-treenit maanantaisin!

Taija HäggYleinen

Beach volleyta pääsee pelaamaan maksutta maanantaisin Urheilupuistossa beach volley-kentällä klo 17.00-18.30. Mukaan treeneihin voi tulla aivan millä taito- ja fysiikkatasolla tahansa, sillä siellä opitaan beach volleyn tekniikkaa ihan alkeista. Treeneihin ilmoittaudutaan ennakkoon osoitteessa http://www.turkubeachvolley.fi. Ilmoittautuminen edellyttää maksuttoman rekisteröitymisen sivuille.

Beach volley-treenit jatkuvat elokuun loppuun asti ilman taukoja. Mikäli kelit ovat aivan mahdottomat, ilmoittaa valmentaja harjoitusten peruuntumisesta kaikille ilmoittautuneille. Mukaan tarvitaan vain keliin sopivat urheiluvaatteet sekä juomapullo. Beach volleyta pelataan paljain jaloin.

Treenien alussa harjoitellaan erilaisia tekniikoita ja lopuksi pelataan side out- tai pistepelejä osanottajamäärästä riippuen. Tervetuloa lämpimästi mukaan kaikki beach volleysta kiinnostuneet!