Huippu-uutisia rekisteröityneille ja suuri kilpailu kesä-MIHIstä!

MihimestariFiilikset, Yleinen

WP_20150810_008
Rekisteröityminen kannattaa!
Kaikkihan jo tietävät, että MIHIn liikuntatunneilla on kaikkein vaivattominta käydä kun rekisteröityy mihi.fi-etusivun alalaidassa. Rekisteröityminen hoituu minuutissa ja vaikka puhelimella. Näin saa itselleen ikioman MIHI-jäsennumeron, jonka avulla liikkumaan pääsee yhdessä hujauksessa! Rekisteröitymällä saa myös puhelimeensa mihipassin, jota vilauttamalla actionin pariin pääsee vieläkin kätevämmin. Rekisteröityneenä on kätevä käydä kokeilemassa kaikkia kiinnostavia lajeja ja tunteja, joita siis on tarjolla yhdentoista kunnan alueella.  Ja kaikki tuttuun tapaan täysin maksutta!
Mutta eivät huippujutut tähän vielä lopu! Joka kuukausi kaikkien rekisteröityneiden kesken arvotaan kaksi palkintoa. Palkinnot vaihtelevat lahjakorteista leffalippupaketteihin ja erilaisiin tuotepalkintoihin, ja arvonta suoritetaan kuukausittain automaattisesti!  Kannusta siis kaveriasikin rekisteröitymään! Maaliskuun arvonnassa onni suosi Tuomas Koistista ja Veera Airolaa. Paljon onnea voittajille!!
NB_4
 
Suuri kesätapahtuma!
Kesä on jo melkein kynnyksellä, ja onneksi myös kesällä on sporttihommia luvassa! Upea MIHI-tapahtuma järjestetään 15.6.16! Silloin Kupittaan urheilukentällä pääsee hurvittelemaan niin kuplafutiksen, sumopainipukujen sekä lukuisien muiden kesälajien parissa. Luvassa on siis mieletöntä urheiluhenkeä ja suuria tunteita! Lämpimästi tervetuloa!
 
 
IMG_6765
Mitä haluat tehdä kesällä? Kerro se meille!
Koska kesä on pitkä ja toivottavasti kuuma, tarvitsee MIHI-sakki nyt Sinun apuasi!! Eli kerro, millaista kesäliikuntaa haluaisit harrastaa! Kiinnostaisiko esimerkiksi kuntosali tai vakituinen höntsävuoro fudikseen? Kaikki ideat otetaan mitä kiitollisimmin vastaan ja pyritään toteuttamaan! Kultaakin kalliimman mielipiteesi voit antaa sähköpostitse info@mihi.fi, whatsappissa (050-5993737), MIHIn instaan (@mihiturku) tai facebook-sivuille! Samalla kuulisimme mielellämme, millaisia lajeja haluaisit harrastaa ensi lukuvuonna!
Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan voittajan valinnan mukaan joko viiden leffan lippupaketti tai lahjakortti urheiluliike Megastoreen. Arvonta suoritetaan 29.4!