Liikuntakuukilpailun voittajat ja ensi kauden aikataulumuutokset

Taija HäggFiilikset, Yleinen

Marraskuu oli MIHIssä suuri liikuntakuu ja kilpailun palkinnotkin sen mukaiset. Nimittäin vähintään neljä kertaa marraskuun aikana liikkuneet osallistuivat S-ryhmän 150 euron lahjakortin arvontaan. Kilpailuun osallistuneiden liikuntapäiväkirjat olivat hyvin sporttisia, sillä monet arvontaan osallistuneet olivat käyneet monta kertaa ja vielä monissa eri lajeissa! MIHIssä saakin liikkua miten haluaa, voi harrastaa vain yhtä lajia tai käydä mielensä mukaan eri lajeissa. MIHIn tunneilla voi myös käydä fiiliksen mukaan. Esimerkiksi viikonlopun voi kavereiden kanssa startata käymällä keilaamassa tai uimassa.
Ja nyt aika jättää löpinät sikseen ja siirtyä voittajien julkistukseen!  Marraskuun kilpailussa MIHIn sporttionnetarettaren suorittamassa arvonnassa lahjakortit saivat Pinja Kaihovaara, Loan Le ja Anel Alijagic. Tämän lisäksi ravintolalahjakortin sai Laura A. Paljon onnea kaikille voittajille!
 
Kevätkauden muutokset
MIHIn kevätkausi alkaa 9.1.2016. Pääosin liikuntalukujärjestys pysyy samana kuin syyskaudellakin, mutta muutamia muutoksia tulee:

  • Sirkus (perjantaisin klo 16) muuttaa Halisten uuteen nuorisotilaan. Muuton vuoksi sirkustunnit alkavat vasta 27. tammikuuta.
  • Keskiviikon Turun Riennon koripallovuorot yhdistyvät yhdeksi yhteiseksi ryhmäksi, joka pidetään 19.15-20.30. Paikkana on edelleen Varissuon koulu, ja uusi ryhmä on tarkoitettu kaikille 13-19-vuotiaille.
  • Sunnuntain myöhäisemmät jalkapallotreenit Impivaaran jalkapallohallissa alkavat keväällä tuntia aiemmin eli fudista pelataan jatkossa 16-17.30
  • Mynämäen uimahallilla olevat vuorot alkavat vasta viikolla kolme.