Millainen liikkuja Sinä olet?

Taija HäggFiilikset

Liikuntaa voi harrastaa monella eri tavalla. Voi keskittyä yhteen lajiin ja tähdätä seuraavaksi Patrick Caneksi, Simone Bilesiksi tai Roger Federeriksi. Liikunnan ei kuitenkaan tarvitse olla kurinalaista huippu-urheilua! Aivan yhtä hyvin nauttia sporttihommista omaksi ilokseen. Lue alla olevat kuvaukset ja katso, mikä kuvauksista tai niiden yhdistelmistä kuvaa omaa liikunnan harrastamistasi.

Seikkailija

Nautit uusista elämyksistä ja haluat jännitystä elämääsi. Tällä viikolla Sinua kiinnostaa boulderointi, ensi viikolla jenkkifutis ja sen jälkeen kuntonyrkkeily. Nautit heittäytymisestä ja uusien tyyppien tapaamisesta. Mihistä löydät itsellesi vaikka joka viikolle uuden lajin ja mahtavia fiiliksiä!

Rauhoittuja

Intensiivisen opiskelun ja arjen kiireiden keskelle kaipaat eteerisiä hetkiä ja stressin purkua. Mihissä pääset rauhoittumaan niin astangajoogassa kuin perjantain uimahallivuorollakin. Voit harrastaa liikuntaa omaan tahtiisi ilman tulospaineita.

Sosiaalinen liikkuja

Haluat harrastaa kavereidesi kanssa! Sporttihommat merkitsevät Sinulle enemminkin kaveriporukan kanssa vietettyä laatuaikaa kuin maksimaalista hien eritystä. Käyt mielelläsi Mihin keilavuoroilla, puntilla ja uimassa.

Elämäntapaliikkuja

Koko maailma on Sinulle pelikenttä! Etsit ympäristöstäsi jatkuvasti uusia vaihtoehtoisen etenemisen reittejä. Arvostat vapautta ja Käyt maanantaisin parkour-jameissa ja skeittaamassa lauantaisin. Tämän lisäksi treenaat fysiikkaasi boulderoinnissa ja Mihin sirkusvuorolla.

Fitnesstyyppi

Sinulle liikunta merkitsee ennen kaikkea upeaa kroppaa! Treenaat salilla päämäärätietoisesti ja pitkäjänteisesti. Etsit blogeista, Instasta ja Youtubesta uusia treenivinkkejä ja vaihdat kuntosaliohjelmaasi muutaman kuukauden välein. Saamasi tulokset motivoivat sinua. Lihaskuntotreenin lisäksi kehität aerobista kuntoasi lenkkeilemällä ja Mihin tanssi-, uinti- tai palloiluvuoroilla.

Mihin uskomattoman laaja liikuntalajivalikoima tarjoaa mahdollisuuden liikkua juuri haluamallasi tavalla! Voit valita itsellesi parhaiten sopivat lajit ja harrastaa omien aikataulujesi mukaan. Ja kaikki tietenkin maksutta!