Skeittihommia!

MihimestariFiilikset, Yleinen

IMG_9530
 
MIHIssä on varsinaisten ohjattua liikuntatuntien lisäksi myös omatoimivuoroja. Maanantaisin harrastetaan parkouria Turun Tuomiokirkon hoodeilla ja mikäli näillä leveysasteilla olisi edes etäisesti jotain talveen viittaavaa olisi omatoimilajeina myös luistelua ja hiihtoa. Mutta vaikka hiihdot ei näillä säillä ota luistaakseen, ei hätä ole tämännäköinen. Sateisimmankin lauantaipäivän nimittäin pelastaa MIHIn skeittivuoro. Tätä iloa ei edes tavanomaista jyrkemmät henkilökohtaisen finanssipolitiikan turbulenssit uhmaa, sillä MIHI piffaa lauantaivuorollaan skeittihallin sisäänpääsymaksun lisäksi myös laudan ja kypärän vuokran!
IMG_9551
Skeittihalli Cube löytyy osoitteesta Ruissalontie 37. Halli on piilossa b-luokan zombie-elokuvan lavasteelta näyttävän teollisuushallin takana. Vaikka Cubelle johtava piha onkin varsinainen industrial-tyylin taidonnäyte, on itse hallista todella upea. Ylätasanteelta löytyy mukava sohvanurkkaus chillailuun, seinät on koristeltu kunnon graffitein, hätätilannejanoa varten löytyy juoma-automaatti ja kaiken kruunaa mukavat ohjaajat, joilta voi halutessaan kysäistä vaikkapa tekniikkavinkkejä. Cuben hyppyreitä ja ramppeja uudistetaan kesäisin, joten joka syksy on luvassa uudet kujeet.
IMG_9541
MIHIn lauantain skeittivuoro klo 13-15 on tarkoitettu erityisesti aloittelijoille, joten mukaan voit tulla vaikket tekisikään parteja skeittileffoihin. Eli MIHIn vuorolle saa tulla rauhassa harjoittelemaan ja oppiman. Ja koska laudan ja kypärän saa vuokrattua maksutta, ei mukaan tarvita edes mitään varusteita!
IMG_9525
MIHI ja skeittihalli Cube toivottavat hauskoja hetkiä skeittauksen parissa!