Marraskuu on LIIKUNTAKUU -kilpailu alkaa!

MihimestariFaktat, Fiilikset, Yleinen

No niin, juuri päästiin edellisestä kisasta ja taas pukkaa uutta. Nyt vuorossa on kilpailu kaikille lähes 1500 nykyiselle MIHI-jäsenelle, eli heille keillä on jo haettuna MIHI-passi. Jotta pääset mukaan kisaan hae omasi alta löytyvien ohjeiden mukaan!

Marraskuu on uuden MIHI-kilpailun aikaa – Kilpailusäännöt:

  1. Jollet vielä ole hakenut omaa MIHI-passiasi, hae se tästä.
  2. Käy LIIKUNTAKUUN, eli Marraskuun ajan vähintään neljä kertaa jossakin ohjatulla tai valvotulla MIHI-tunnilla (liikuntalukkarit löydät täältä ja täältä),
  3. Näytä tunnille mennessäsi puhelimestasi (tai paperilta) MIHIpassisi numero ohjaajalle tai tunnin valvojalle.
  4. Kun olet vähintään neljällä tunnilla käynyt, ilmoita itsesi kisaan osoitteessa mihi.fi/liikuntakuu, josta löytyy kilpailun ilmoittautumislomake. Huom! Täytä lomake vasta, kun vähintään neljä liikuntakertaa on käytynä.
  5. Voit myös lähettää käyntikertasi info@mihi.fi -sähköpostiin. Liitä postiin nimesi, MIHI-passisi numero, puhelinnumero ja lista tunneista, joissa olet marraskuun aikana käynyt (väh. neljä käyntikertaa).
  6. Tuntikäynnit tarkastetaan.
  7. Kaikki vähintään neljä kertaa MIHI-tunneilla käyneet ja tietonsa meille lähettäneet osallistuvat arvontaan, jossa palkintoina on 1) Kolme kappaletta 150€ arvoisia lahjakortteja TOK:n toimipisteisiin sekä 2) Ravantit-ravintoloihin ja 3) leffalippuja.

LIIKUNTAKUU -kilpailu

Kaikkien kilpailuaikana MIHI-passinsa vähintään neljä kertaa tunneilla näyttäneiden nuorten kesken arvotaan 3*150€ arvoisia TOK:n lahjakortteja sekä kaksi 20€:n arvoista lahjakorttia Ravantit-ravintoloiden ja kahviloiden palveluihin: http://ravantit.fi/ + leffalippuja.

Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 1.11.2016 ja loppuu 30.11.2016

Pääset kilpailun viralliselle sivulle tästähttps://mihi.fi/liikuntakuu/