MIHIn syyskamppis on täällä – osallistu ja voita!

Jari LiitolaFiilikset

Hei äidit ja isät, tee liikuttavan hyvä teko! Rohkaise 13-19-vuotiasta nuortasi osallistumaan MIHIn maksuttomille liikuntatunneille syyskuun aikana ja voit voittaa sporttiviikonlopun kahdelle Holiday Club Caribiassa, Turussa.

MIHIPASSI PUHELIMEEN JA LIIKKUMAAN!

TESTI3_mihi_flaijeri

MIHIn syyskamppis kehoittaa vanhempia huolehtimaan lastensa riittävästä liikunnasta. MIHIn kautta voi kokeilla kymmeniä erilaisia maksuttomia liikuntamuotoja, 11 varsinaissuomalaisen kunnan alueella. Osallistuaksesi sinun pitää vain:

  1. Rohkaista 13-19 -vuotiasta nuorta hakemaan MIHIpassi tästä (täyttäkää jomman kumman vanhemman tiedot mukaan, kun täytätte lomakkeen)

  2. MIHIpassi kannattaa tallentaa ”kuvana” puhelimeen, niin sitä on helppo näyttää liikuntavuorolle mennessä ohjaajalle/ valvojalle.

  3. Passia näyttämällä voit osallistua maksuttomiin liikuntavuoroihin ympäri Varsinais-Suomea. Liikuntavuorot näkee tästä.

SYYSKAMPANJAN TIEDOT

Kaikkien kampanja-aikana MIHIpassinsa hakeneiden nuorten vanhempien kesken arvotaan sporttiviikonloppu kahdelle Holiday Club Caribiassa, Turussa sekä viisi 20€:n arvoista lahjakorttia Ravantit-ravintoloiden ja kahviloiden palveluihin: http://ravantit.fi/

Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 30.8.2016 ja loppuu 30.9.2016

Kilpailun Järjestäjä

Kilpailun ja siihen liittyvät palkinnot järjestää MIHI.

Osallistumiskelpoisuus ja osallistuminen kilpailuun

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

HUOM! Alle 18-vuotiaiden on ilmoitettava vanhemmillensa osallistumisesta ja heidän on hyväksyttävä osallistuminen kilpailuun.

Osallistuminen tapahtuu internetissä täyttämällä MIHIpassilomake, jonka löytää tästä.

Mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arvonnan todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Voittajien nimet voidaan julkaista mihi.fi – internet-sivuilla, Mihin Facebookissa, mainoksessa ja uutiskirjeessä.

Palkinnot

Palkintoina arvotaan sporttiviikonloppu kahdelle Holiday Club Caribiassa sekä viisi kahvila- ja ravintolalahjakorttia (arvo 20€/kpl). Järjestäjän raati valitsee voittajat.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voittajan julkistuksesta, voidaan tilalle valita uusi voittaja.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Käyttämätöntä palkintoa ei korvata eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Mihi.fi vastaa palkintojen arpajaisveroista.

Voittajien nimet voidaan julkaista Mihi.fi -internet-sivuilla, mainoksessa, Facebookissa ja uutiskirjeessä.

Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat hyväksyvät nämä kilpailun viralliset säännöt. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Järjestäjän vastuu:

Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa Mihin kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Mihin myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Mihin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Mihin päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.